+385 20 32 32 13
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Novosti i događanja

Poziv/prijava: 

Seminar svečanih frizura – 

Amela Fazlibegović – 22.10.2023.  hotel Lero

Dubrovnik 14.-17.00

Ceh frizera i kozmetičara Obrtničke komore Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji sa Cehovima frizera i kozmetičara Udruženja obrtnika Dubrovnik, Metković, Korčula-Lastovo i Ploče,  poziva Vas na edukaciju na temu svečanih frizura. 

Seminar će se održati u nedjelju, 22. listopada 2023. godine s početkom u 14.00 sati, u hotelu Lero, ul. Iva Vojnovića 14. u Dubrovniku. Predviđeno trajanje seminara je do 17.00sati uz kraću pauzu. Kroz edukaciju će se raditi prezentacija tri različita stila svečanih frizura.

Seminar će održati kolegica Amela Fazlibegović.

Edukatorica:

Amela Fazlibegović je dugogodišnja frizerka i natjecateljica. Sudionica je mnogim internacionalnim seminarima i vlasnica je mnogobrojnih međunarodnih diploma vodećih svjetskih frizera. Edukacijama se bavi posljednje 4 godine a specijalizirana je za svečane frizure. 

Gošća seminara je gospođa Daniela Žderić, predsjednica našeg Ceha, koja će prezentirati dvije salonske svečane frizure. 

Seminar je namijenjen članicama/članovima Obrtničke komore Dubrovačko-neretvanske županije koji nemaju nepodmirenih dugovanja s osnova komorskog doprinosa i za koje je ovaj seminar besplatan.

Zbog ograničenog broja mjesta iz svakog frizerskog salona mogu doći najviše dvije osobe a prijave za seminar se zaprimaju do 19.10.2023. u 12.00 sati na mail: ok.dubrovnik@hok.hr

Udruženje obrtnika promiče, usklađuje, zastupa i predstavlja zajedničke interese članova Udruženja pred tijelima lokalne samouprave, drugim tijelima i organizacijama.

Kontakt info

Marina Getaldića 4, 20000 Dubrovnik
+385 20 32 32 13
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.